Dernekcell ile üyelerinize üye girişi şifresi verebilirsiniz.

Üyeleriniz giriş yaparak hesaplarına ve yönetim duyurularına ulaşabilirler.

Otomatik Aidat Dağılımı Üye Hesap Durumu

Üyeleriniz kendilerine ait borç ve ödeme hareketlerini görebilir. Hesap özetlerine ulaşabilirler.

Kredi Kartı ile Aidat Tahsilatı Kredi Kartı ile Ödeme

Sanal pos hizmetinden yararlanan derneklerin üyeleri, aidat ve diğer tüm borçlarını kredi kartı ile ödeyebilir ve 12 aya varan taksit seçeneklerinden yaralanabilirler.

Mevzuata Uygun Yönetim Duyuruları

Üyeleriniz, yönetimin program üzerinden yayınlamış olduğu duyurulardan haberdar olur.

Dernek Üyesi Online Giriş Ekranı

Dernek üyeleriniz kendilerine vereceğiniz şifre ile dernekcell.com internet adresi ve dernek üyelerine özel hazırlanan mobil uygulamalar üzerinden üye girişi yapabilirler. Giriş yaptıkları bu ekran üzerinden hesaplarına ulaşabilir, yönetimin yayınlamış olduğu duyuruları görür, yönetime talep/istek mesajı gönderebilirler. Sanal pos hizmeti alan müşterilerimizin üyeleri, yönetime olan borçlarını kredi kartı ile ödeme imkanına sahiptir.

Derneklerimize sunduğumuz Web Sitesi Paketi çözümlerimizden yararlanan dernekler, üye giriş işlemlerini kendi alanadı (websitesi) üzerinden gerçekleştirebilir.