Üye yönetimi, gelir - gider takibi ve diğer tüm yönetim ihtiyaçlarınız Dernekcell’de

Kolay ve güvenli dernek yönetimi Dernekcell’le mümkün

Dernekcell
Kolay ve Anlaşılır Kolay ve Anlaşılır

Tüm finansal işlemlerinizi kolaylıkla yapabilir, üye hesap durumlarını ve giderlerinizi takip edebilirsiniz..

Kredi Kartı ile Aidat Tahsilatı Kredi Kartı ile Aidat Tahsilatı

Dernek veya vakıf üyeleriniz aidat ve diğer tüm borçlarını kredi kartı ile ödeyebilir ve 12 aya varan taksit seçeneklerinden yaralanabilirler.

Banka Entegrasyonu Banka Entegrasyonu

Tüm bankalarla entegre çalışan Dernekcell ile banka hareketlerinizi görüntüler ve kolaylıkla programa işleyebilirsiniz.

Gelir Gider Paylaşımı Gelir - Gider İşlemleri

Gider ve gelirlerinizi düzenli bir şekilde takip etmenizi sağlar. Üyelerinizi sms ve e-posta ile bilgilendirebilirsiniz.

Rapor Verme Raporlama

Dernekcell programından ihtiyacınız olan tüm raporları kolaylıkla alabilir ve Excel’e aktarabilirsiniz.

Günlük Yedekleme Günlük Yedekleme

Tüm verileriniz günlük olarak yedeklenir. Her program için ayrı veritabanı kullanılmaktadır ve bu yedekler iki yıl süre ile saklanmaktadır.

Program Özellikleri
  • onay

Kullanımı en kolay ve pratik dernek yönetim programı

• onay

İnternetin olduğu her ortamdan online erişim

• onay

Çalıştığınız firmalar için cari hesap takibi

• onay

Personel için cari hesap takibi

• onay

Tüm bankalarla entegrasyon sağlar ve excel’den banka dökümü aktarma imkanı sunar.

• onay

Sınırsız kullanıcı ekleyebilir ve kullanıcı hareketlerini takip edebilirsiniz.

• onay

Günlük veya dönemsel hesaplamalı gecikme cezası uygulayabilir.

• onay

Kredi kartı ile tahsilat sistemi vardır.

• onay

İhtiyacınız olan tüm raporları verir ve Excel’e aktarır.

• onay

Programınızdaki tüm veriler günlük olarak yedeklenir.

• onay

Web, mobil veya tabletten üyeleriniz için bağımsız giriş ekranı sunar.

• onay

Sms ve E-Posta ile üyelerinizi bilgilendirmenizi sağlar.

• onay

Üyelerinize şifre verebilir ve online olarak hesaplarını takip etmelerini sağlayabilirsiniz.

• onay

Program üzerinden yayınladığınız duyuruların üyelerinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

• onay

Üyelerinizin kredi kartı ile ödeme yapmasını sağlayabilirsiniz.

• onay

Üyeleriniz giriş yaptıklarında size talep/istek mesajı gönderebilirler.

• onay

Üyeleriniz özelinde arşiv oluşturabilir ve taranmış evraklarınızı program üzerinde saklayabilirsiniz.

• onay

Üyelerinize SMS ile borç hatırlatma, özel gün ve bilgilendirme içerikli mesajlar gönderebilirsiniz.

• onay

Üyelerinize E-Posta ile hesap özeti, borç dökümü, bilgilendirme gibi içerikler gönderebilirsiniz.

• onay

Üyelerinizi gruplayarak kaydedebilir ve gruplar özelinde işlem yapabilirsiniz.

• onay

Üye borçlandırma için sınırsız sayıda başlık oluşturabilirsiniz (aidat, bağış, vb)

• onay

Üyelerinizi bireysel yada toplu olarak borçlandırabilirsiniz

• onay

İleri tarihli borçlandırma kaydederek, sistemin günü geldiğinde otomatik olarak üyelerinizi borçlandırmasını sağlayabilirsiniz.

• onay

Üyelerinize borç özelinde tekil yada toplu bilgilendirme mesajları gönderebilirsiniz.

• onay

Her borç başlığının hesap durumunu kendi özelinde takip edebilir ve raporlayabilirsiniz.

Gecikme Cezası(Faizi) Uygulama İşlemleri

• onay

Son ödeme tarihi baz alınarak günlük hesaplamalı gecikme cezası uygulama

• onay

Son ödeme tarihi baz alınarak dönemsel hesaplamalı gecikme cezası uygulama

• onay

Ara tahsilat girildiğinde tüm borçlar tahsilat tarihlerine göre yeniden hesaplanır ve haksız gecikme uygulanması engellenir

• onay

Gecikme cezaları sadece seçilen başlıklara veya seçilen başlık içindeki seçilen borçlara uygulanabilir.

Banka Entegrasyonu ve Hesap Dökümü Aktarma

• onay

Web Servis veri paylaşımı ile bankanızdaki hareketler otomatik olarak program ekranına yansır

• onay

Üye tahsilat, harici tahsilat, gider ödeme, firma ve personel ödeme, virman gibi bankanızdaki tüm hareketler okunur

• onay

Kolay eşleştirme ekranı ile üye tahsilatları isim, telefon, Tc Kimlik Numarası kriterleri ile otomatik olarak eşleşir

• onay

Bankanızdan alacağınız excel formatındaki hesap özetini de aynı şekilde programa aktarabilirsiniz.

Üye Girişi ve Kredi Kartı ile Aidat Tahsilat Sistemi

• onay

Programımızda kayıtlı tüm üyeler dernekcell.com üzerinden kendilerine verilen şifre ile giriş yapabilirler.

• onay

Üyeler kendi hesap durumlarına ve kişisel bilgilerine ulaşabilirler

• onay

Derneğe ait web sitesi oluşturarak girişlerin bu adresten yapılmasını isteyen yönetimler için web sitesi paketlerimiz mevcuttur