Sanal pos hizmetinden yararlandığınızda, üyeleriniz ödemelerini kredi kartı ile kolayca yapabilirler.

Dernekcell
Kredi Kartı Kredi kartına taksit fırsatı

Dernekcell, üyelerinize kredi kartı ile yapacağı ödemelerde tüm kredi kartlarına özel 12 aya varan taksit fırsatı sunar.

Güvenilir Ödeme Güvenilir Ödeme

Sağladığımız güveli ödeme yöntemleri ile üyeleriniz Dernekcell üzerinden ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirler.

Dijital Ödeme Masterpass ile kolay ödeme

Masterpass’e kayıtlı kartlar ile yapılan ödemeler, kart bilgisini tekrar girmeden, hızlı ve güvenli şekilde gerçekleşir.

Kredi Kartı ve Masterpass ile Online Tahsilat

Dernek üyeleri ödemelerini kredi kartı ile yapabilir ve 12 aya varan taksit seçeneklerinden yaralanabilirler. Dernekcell - Paratika işbirliği ile dernek yönetimlerine hizmet olarak sunulan kredi kartı tahsilat sistemimiz, yönetime hiç bir ekstra maliyet getirmemekle birlikte, dernek üyeleri için büyük kolaylık sağlamaktadır. Dernek üyeleriniz kendilerine yönetim tarafından verilen şifre ile bilgisayar, tablet veya telefonlarından sisteme giriş yaparak mevcut borç durumlarını görebilir ve kredi kartları ile ödeme yapabilirler. Dernek üyeleri için çeşitli banka kartlarına 12 taksite kadar imkan sunulmaktadır. Dernek üyeleri ödemelerini yaparken taksit sayısına bağlı olarak değişen cüzi oranda (hizmet bedeli oranlarına program ekranından ulaşabilirsiniz) bir hizmet bedeli öder. Yönetici ekranından da dernek üyeleri adına kredi kartı ile tahsilat almak mümkündür. Kredi kartı sistemi ile tahsil edilen tutarlar, programdaki Öznepos kasasında anlık olarak görünür. Pazartesi-Çarşamba-Cuma olarak haftanın üç günü Öznepos kasasında biriken tutar dernek yönetiminin belirtmiş olduğu hesaba aktarılır. Dernek yönetimine aktarılan paradan herhangi bir kesinti olmaz.

Kredi Kartı Tahsilat Sistemi Başvurusu

Kredi kartı tahsilat sistemini kullanmak için; program ekranında bulunan başvuru formunu doldurmanız ve tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. Bu form yönetiminiz adına tahsilat yapılabileceğini, yönetime ait fatura bilgilerini ve yapılan tahsilatlar sonucu bireken paranın gönderileceği hesap numarası bilgilerini kapsamaktadır.

Masterpass Nedir?

Masterpass ile internet veya uygulama üzerinden kart bilgilerinizi alışveriş yaptığınız işyeri ile paylaşmadan ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl Çalışır?

Masterpass'in ödeme altyapısını kullanan işyerlerinde kart kaydetmek istediğiniz zaman bankanız tarafından kart sahibi olduğunuzu doğrulamanız gerekmektedir. Doğrulamanız ardından telefon numaranız üzerinden bir Masterpass hesabı oluşmaktadır. Kaydetmiş olduğunuz kartı Masterpass üye işyerlerinde güvenli bir şekilde listeleyip kart bilginizi tekrar tekrar girmeden sadece kartınızı seçip ödemenizi gerçekleştirebiliriz.

MasterPass’e aşağıdaki listede yer alan bankaların MasterCard, Visa ve American Express logolu kredi kartlarını ekleyebilirsiniz:

- Akbank
- Aktifbank