Dernekcell tüm bankalar ile entegre çalışır ve hareketlerinizi anlık görüntülersiniz

Dernekcell
entegrasyon Tüm bankalarla entegre çalışır

Tüm finansal işlemlerinizi kolaylıkla yapabilir, giderlerinizi paylaştırabilir ve makbuz üretebilirsiniz.

Rapor Oluşturma Rapor Oluşturma

Banka hareketlerini inceleyip, istediğiniz zaman istediğiniz hareketleri kolaylıkla rapor oluşturabilir veya çıktı alabilirsiniz.

erişim Hesap hareketlerine erişim

Tüm banka hesap hareketlerini tek bir yerden güncel olarak takip edebilir ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Online Banka Entegrasyonu

Dernekcell tüm bankalarla entegre çalışır. Çalıştığınız bankalardaki hesap hareketlerinizin Dernekcell programına online olarak aktarılmasını sağlayabilir ve bu hareketleri kolayca programa işleyebilirsiniz. Bankanız Web Servis veri paylaşımını aktif ettiğinde; hesabınızdaki tüm hareketleri belli zaman aralıklarıyla program ekranında görebilir ve bu hareketleri kolay eşleştirme ekranı ile programınıza işleyebilirsiniz. Üyelerinizin yaptığı ödemeler Ad Soyad, Telefon, TC Kimlik Numarası bilgisine göre otomatik olarak eşleşecektir. Diğer hareketlerin işlenmesi için manuel eşleştirme işlemi uygulanır. Veri paylaşımı ile ilgili bankanıza başvurmak için gerekli olan forma program ekranındaki duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz. Tercihe bağlı olarak günlük yada saatlik paylaşım talebinde bulunabilirsiniz.

Excel'den Hesap Hareketleri Dökümü Aktarma

Çalıştığınız bankalardan alacağınız Excel formatındaki hesap hareketleri dökümü dosyasını da kolaylıkla Dernekcell programına işleyebilirsiniz. Kasalar menüsü altında bulunan Banka Hareketlerini Excel'den Al ekranında, bankadan almış olduğunuz döküm dosyasını programa yükleyebilirsiniz. Dosyanızda bulunan tüm hareketler eşleştirme için karşınıza gelecektir.